27 januari 2016

En kväll på Eggers

1894 ägde en mycket förnämlig invigning rum på Drottningtorget i Göteborg. Hôtel Eggers med all sin exklusiva inredning och lyx fångade resenärernas och även göteborgarnas intresse. 
Med sina vita vackert utsmyckade fasad var hotellet ett tilldragande blickfång på Drottningtorget. På den tiden trafikerades vägarna av hästdroskor och besökande turister flanerade i sakta mak.

Det är andra tider nu när vi sparkar igång 2016 på allvar.
Men du, stig in genom våra portar och insup lite av atmosfären från 1894. Beställ något gott från vår bistro eller unna er en enkel after work i goda vänners lag.

Miljön är som hämtad från ett Paris i sekelkiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då man använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum. 

En nypa frisk luft under kvällen. 

Hotellet ligger mitt i Göteborg och är närmsta granne med både tåg, spårvagn och buss. Utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur, shopping och storstadens myller.

Baren är en central punkt i restaurangen och skapar en uppsluppen och härlig atmosfär för både gäster och personal.

Många viktiga samtal och kontakter har ägt rum här under åren vill vi lova. Bor du över så är det ju faktiskt bara att traska trappan upp någon våning och krypa i säng när kvällen nått sitt slut.

Här vaknar man gott och utvilad dagen efter en festlig kväll.

Vad har du för planer på Alla Hjärtans Dag förresten? 
Vi serverar en "Valentines Brunch" i restaurangen denna dagen ifall du vill hitta på något mysigt med en kär vän...

Upplagd av Anonymous 2016-01-27 16:09 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar