29 september 2017

Inspelning av serien "Vår tid är nu"

Den 2 oktober kl. 20.00 är det premiär för den svenska TV-serien "Vår tid är nu". En av SVT:s största dramasatsningar någonsin.

En familjekrönika om kärlek, konflikter och framtidshopp som sträcker sig från fredsdagen 1945 och många år framåt. I några av huvudrollerna: Suzanne Reuter, Adam Lundgren, Peter Dalle, Mattias Nordkvist och Hedda Stiernstedt. Läs mer om storyn bakom tv-serien här.

Vår tid är nu - inspelning på Eggers

TV-serien har spelats in i Göteborg med omnejd och några av scenerna spelades in hos oss på Hôtel Eggers.

Vår tid är nu - inspelning på Eggers

Vårt hotell har stor vana av att medverka i filminspelningar och har varit delaktig som inspelningsplats i en lång rad filmer och tv-serier. Gynekologen i Askim, Det mest förbjudna, Dykaren och nu senast Borg och kommande filmen Ted - För kärlekens skull. Bara för att nämna några.

Vår tid är nu - inspelning på Eggers

Det som är mest roligt med inspelningen av "Vår tid är nu" är att Hôtel Eggers får "spela" sig själv i en serie eller film. Hotellet har en fantastisk själ som har förvaltats väl sedan 1859 då det grundades. 

Vår tid är nu - inspelning på Eggers

Drottningtorget gjordes om till ett torg i 40-talets Sverige och det kryllade av skådespelare och statister i tidsenliga kläder.

Vår tid är nu - inspelning på Eggers

Det var en fröjd att få vara delaktiga och vi ser nu fram emot premiären den 2 oktober 2017 på SVT kl. 20.00.

Upplagd av Hôtel Eggers 2017-09-29 09:55 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar