27 april 2016

Möt Jessica - alias "Mrs Eggers"

Detta är Jessica Vialleton - Hôtel Eggers hotelldirektör som också kan gå under benämningen Mrs Eggers.
För det finns nämligen inte mycket om hotellet som inte Jessica känner till, hon är som ett uppslagverk och har varit anställd på hotellet i över 20 år. 

Jessica började arbeta på Hôtel Eggers 21 år gammal. Då först som receptionist men efter det har hon arbetat som receptionschef och konferensansvarig också.
Sedan 6 år tillbaka är hon en väldigt uppskattad hotelldirektör på Eggers. En fantastisk Eggers-karriär, verkligen!

Jessica fixar det mesta, kan stället utan och innan och omfamnar det nya samtidigt som hon vill vårda och lyfta det anrika som ett 160 år gammalt hotell innebär.

Jessica är gift med en fransman därav efternamnet och viss kunskap i franska. Hon älskar till exempel fransk musik och spelar gärna detta högt för oss kollegor. Har ni förresten lyssnat på L.E.J

Jessica är full av historier och berättar att Eggers har varit kuliss för många filmer och serier, så som "Känn ingen sorg", "Fyra år till", "Ettor och nollor", "Gynekologen från Askim", "Det mest förbjudna", "Johan Falk" och många fler...

-Det roliga är att vi sällan känns som ett hotell i Göteborg, utan att vi ofta upplevs som att vi befinner oss i någon stad på kontinenten, avslutar Jessica och vänder sig om med ett stort leende till en gäst som precis stigit in genom dörren.

Upplagd av Anonymous 2016-04-27 11:45 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar