25 januari 2017

Ny Restaurangchef på Hôtel Eggers

Välkommen säger vi till vår nya kollega och restaurangchef Anna Tjalan Hansson. Anna har precis gjort sina första arbetsdagar i vår anrika restaurang och vi ser fram emot att hon antar denna utmaning, vi tror att hon kommer att göra det med bravur! 

Anna kommer ursprungligen från Karlstad och är uppvuxen i en krögarfamilj, så hon har flyttat runt mycket i sina dagar. Hon har hunnit bo i Holland, England och på flera ställen i vårt avlånga land. Redan vid 21 års ålder köpte hon sin första egna krog som var belägen i Åre. Hon har förutom restaurang drivit en av Sveriges största aktivitetsföretag i Sälenfjällen.

restaurang eggers

Anna har studerat till Socionom på Handels i Göteborg och även läst en del inom sälj och marknadsföring. Hon har även bott i Spanien och England där hon främst har arbetat med Hotell & Restaurang inom konceptsättning och upplärning. Visst blir ni också övertygade om att Anna är som gjord för jobbet som ny chef för restaurangen?

Det är inte alla restaurangchefer som har en jägarexamen i bakfickan och dessutom har tävlat i snowboard. Anna gillar att anta nya utmaningar och hennes nya mål är att klara av klassikerna!

- Jag älskar vin, mat och resor och jag kommer aldrig sluta upptäcka, lära och njuta av dessa ämnen, säger Anna. Perfekt som en ny restaurangchef! 

När du besöker vår restaurang så är Anna en av dem som möter dig i dörren med ett stort leende. Hon är full av energi och sprudlar av nya ideér för restaurangen. Vi kan redan nu avslöja att vi har några nyheter på gång under våren, så håll ögonen öppna så du inte missar allt roligt som kommer att hända!  

Upplagd av Hôtel Eggers 2017-01-25 10:51 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar