29 juni 2016

Personalen är vår styrka och viktigaste tillgång

Har du besökt oss det senaste så har du säkert noterat att vi alla bär en pin där det står Proud with Passion. Detta är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga.

Proud with passion

Namnet till konceptet har vi valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. Vi har tagit detta ett steg längre. Vi gör nämligen något spännande och fantastiskt tillsammans. Vi har regelbundna möten som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap. Vi tycker det är roligt att jobba här och det märks verkligen.

Varje månad uppmärksammar vi den eller de som har gjort något utöver det vanliga för en gäst eller medarbetare. Detta för att ge varandra en klapp på axeln för excellent service och kamratskap.

Elica är en viktig pusselbit hos oss och tillsammans med sina kollegor på Housekeeping håller de rummen skinande rena! Elica fick ett Proud with passion-pris då hon hjälpte en gäst som råkat slänga sina boardingpass i soporna. Hon ställde sin lunch åt sidan och såg till att leta rätt på korten så att gästen kunde komma med sitt flyg. Det gjorde gästen otoligt tacksam och det tyckte vi såklart var värt extra uppmärksamhet.

All personal deltar i denna satsning och är laddade till tusen!
Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och vi hoppas även att Du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.

Upplagd av Elin Vilanta 2016-06-29 11:08 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar