15 juni 2016

Sommar och tapetfrossa på Eggers

Vilka dagar vi är bortskämda med. Sommaren har på allvar tagit sitt grepp om Göteborg och de flesta väljer att äta sin lunch utomhus i solen. Vi firar in sommaren med en ny meny. Vi rekommenderar varmt Moules Frites, men ta del av hela utbudet här.

Men du, nu händer det grejer här på hotellet!
Vi har fått tapetfrossa och var och vartannat rum kläs i sin vackraste skrud med fantastiska tapeter. Här får du ett litet smakprov om vad som sker i lobbyn.

Vi försöker att behålla hotellets anrika charm med flera hundra år på nacken men samtidigt plocka in en glamorös och lyxig känsla som passar denna miljö.

Känslan ska finnas på hela hotellet och tapeter från Designers Guild har tagit plats i några av rummen. Vi väntar med spänning på de nya möblerna som ska smycka rummen också.

En hel del av möblerna ska givetvis få bo kvar på hotellet. Till exempel denna vackra lampa.

Visste du att:
De här kvarteren, där Eggers ligger, var ofta den sista anhalten för många av de svenskar som utvandrade till Amerika under senare delen av 1800-talet. Det har hänt att deras ättlingar, som senare besökt Sverige, har berättat att deras förfäder bodde just på Eggers de sista nätterna före avfärden.

Upplagd av Carolina Ehn 2016-06-15 12:04 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar