23 september 2016

Tips från personalen

Vi har kommit över mängder med fina gamla foton från Hôtel Eggers första tid. Underbart att se de här herrarna utanför hotellets entré. Och visst är det självaste Emil Eggers längst till vänster...?

De ska få pryda våra vackra väggar här på hotellet.

Detta fotot var det faktiskt en gäst som kom förbi och lämnade. Det föreställer en bröllopsbjudning på första våning då det var festlokaler där. Numera ligger rum 140 och 142 här.

Vi har också ramat in gamla liggare från en svunnen tid. Roligt att vila blicken på vid ditt besök hos oss. Tänk vilken vacker handstil den generationen utövade... det var innan vår tids digitalisering sannerligen.

Vi frågade Marika i receptionen om hon kan bjuda på något tips till dig som är inrest till Göteborg.

"De tipsen jag kan komma på just nu är restaurangtips. Jag vill såklart tipsa om vår egen restaurang som är helt nyrenoverad och en riktigt pärla bland restaurangarna i Göteborg. Sedan vill jag också rekommendera, Mañana!
En tapasrestaurang som har fantastiska mojitos bland annat.
Att annars strosa runt i Göteborg, längst Avenyn eller bara sätta sig ner på en parkbänk någonstans och titta på folk är mysigt!
En springtur i Slottsskogen är heller aldrig fel när det är fint väder, och om vädret sviker så kan man ta en heldag i Nordstan där man finner ett stort utbud av butiker. Korsa bara gatan från hotellet så är Du där!"

Upplagd av Hôtel Eggers 2016-09-23 15:00 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar