Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Presentkort

Passa på att köpa presentkort som en fin gåva när du besöker oss. En upplevelse är alltid en uppskattad present. Varför inte klara av årets julklappar på en gång, så slipper du stressa senare?

Ett presentkort – tre hotell

Våra presentkort kan du även köpa och använda på våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Arken Hotel & Art Garden Spa. Presentkorten kan man använda för såväl restaurang som boende och spabesök. Beloppet bestämmer du själv.

Presentkort är giltigt i 24 månader och ska nyttjas i sin helhet vid samma tillfälle. Tänk på att presentkort är en värdehandling och kan ej ersättas.

Vid betalning med postförskott är maxbeloppet för presentkort 5000 kr.

UTE I SISTA STUND? Det är lugnt – du kan beställa ett presentkort nedan och ladda ner ett tillfälligt presentkort att ge bort så länge tills det riktiga kommer på posten. 

1

Ring upp mig

Köpvillkor

Hos Eggers Hotell & Restaurang AB kan du handla presentkort både via nätet och i vår reception på Drottningtorget 2-4 i Göteborg. Eggers Hotell & Restaurang AB reserverar sig för eventuella "tryckfel" på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. I priserna ingår moms med 25 % (OBS att det inte är någon moms vid köp av presentkort). Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

BETALNING
Du har möjlighet att betala din order på följande sätt:

  • BETALNING MOT POSTFÖRSKOTT. Du får då en avi i brevlådan/sms som du löser ut ditt paket mot betalning från på avin angett uthämtningsställe för Posten. Postförskottsavgiften är 50 kr. Vid köp av produkt tillkommer en fraktavgift.
  • BETALNING MED KREDITKORT. Du kan välja att betala online med ditt kreditkort (Visa, Eurocard och Mastercard).


Vid köp av produkt får du en avi i brevlådan/sms, du hämtar sedan ditt paket på angett uthämtningsställe för Posten. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort, förutom frakten.

LEVERANS
Vi skickar alla våra paket med Posten. Normal leveranstid är 3-7 arbetsdagar. Postförskottspaket lämnas till postkontoret måndagar och torsdagar.

TRANSPORTSKADOR
Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss på info@hoteleggers.se eller på tel: 031-333 44 40.

ÖPPET KÖP
Skulle du ångra ditt köp returnerar du produkten i obruten förpackning, därefter får du pengarna tillbaka till ditt konto. Vi återbetalar inte Postens avgifter för frakt. Du betalar själv returfrakt. Märk paketet "Retur WebShop". OBS gäller ej köp av presentkort!

GARANTI
Vid skadad produkt ersätter vi den mot returnerad produkt och förpackning. Vi återbetalar returkostnaden. Returen måste ske inom tio dagar! Beskriv felet noggrant. Returen skickas till: Hôtel Eggers, Drottningtorget 2-4, 411 03 Göteborg. Märk paketet "Retur WebShop".

FRÅGOR?
Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss. Tel 031-333 44 40 eller via e-post info@hoteleggers.se.

FEL/PRISÄNDRINGAR/SLUTFÖRSÄLJNING
Vi reserverar oss mot skrivfel, prisändringar och slutförsäljning som kan uppstå trots kontinuerlig uppdatering av hemsida och webshop.

SÄKERHET SÄKRA SIDOR
Sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är så kallade säkra sidor (krypterad överföring). Certifikatet garanterar att det är Eggers Hotell & Restaurang AB hemsida (www.hoteleggers.se) som du som besökare kommunicerar med och att överföringen är krypterad. De flesta webbläsare, såsom Internet Explorer, Firefox, Safari och Google Chrome, använder symboler för att visa om du befinner dig på en säker eller en osäker webbsida.

SÄKRA BETALNINGAR
Vi samarbetar med DIBS för inlösen av kortbetalningar. Överföring av kortuppgifter är krypterad. OBS! Eggers Hotell & Restaurang AB lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av DIBS.

PERSONUPPGIFTER
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Eggers Hotell & Restaurang AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Eggers Hotell & Restaurang AB kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

FORCE MAJEURE
Eggers Hotell & Restaurang AB är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Presentkort

Valfritt belopp (minst 300kr)

Dina personuppgifter

Förnamn: *
Efternamn
Företagsnamn:
Gatuadress: *
Postnr: *
Ort: *
Land: *
E-post: *
Telefonnummer (helst mobil): *
Meddelande till hotellet
Jag har läst och förstår Köpvillkoren

Välj betalsätt

Postförskott (+50 kr tillkommer på summan)
Visakort / Mastercard / American Express