Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Eggers Music Sessions

På fredagar och utvalda lördagar i höst kommer Hôtel Eggers restaurang & bar att fyllas med musik och glädje. 
  

Fredagar – DJ Alfred Obita

På fredagar spelar vår hus-DJ & musikkretör Alfred Obita. Han har lovat att skapa magi med musik och vill att du ska få med dig en känsla av att du har upptäckt något nytt.


Alfred har arbetat som DJ under 20 år och musiken har tagit honom runt om i världen. Han har under en längre period drivit en av Göteborgs största klubbar på M2 där han var med och satte ett personligt koncept som har blivit hyllat av Göteborgs klubbscen.

Husband med gästartister

Några utvalda datum väljer Alfred ut husband med olika inriktningar. Banden bjuder i sin tur in olika gästartister till spelningarna för att få in så mycket musik, dans och rytmer som möjligt från världens alla hörn. 

World Music Culture Club 21/10 kl. 20–22

World Music Culture Club är ett band och en klubb, som dels bjuder in olika gäster, musiker och dansare från hela världen men även ordnar jam sessions. De delar glädjen och kärleken i musiken och dansen!

Gäst denna gång är Celso Paco som är en moçambiquansk sångare, kompositör och slagverkare. 

Eclectic Music med Kalina Jankova & Joyce Hurley 27/10 kl. 20.00

Speciellt för Hôtel Eggers har dessa två fantastiska musiker slagit sina geniala huvuden ihop för att framföra en föreställning fylld av humor och färgsprakande toner.
Kalina Jankova
Från klassiskt till jazz, genom rock och folkmusik försöker Kalina alltid utforska nya klanger. Inspirerad av Bach, Piazzolla, Stéphane Grappelli och Game of Thrones lever hon en dag i taget med fiolen vid hennes sida.
Joyce Hurley
Joyce är en musiker som man måste uppleva. Från Detroit i USA till Hong Kong i Kina är det få platser kvar för denna sångerska och pianist att besöka. Joyce behärskar de flesta musikstilar, däribland jazz, blues, pop, rock, soul, latin och gospel. Hon förtrollar publiken med hjälp av sin närvarande musik och för oss in i en sagovärd.


Vi ser fram emot levande och personliga kvällar fyllda av glädje och sköna människor.

Välkomna in!    

Vår hus-DJ Alfred Obita
Vår hus-DJ Alfred Obita
Vår hus-DJ Alfred Obita
World Music Culture Club med Celso Paco 21/10
World Music Culture Club med Celso Paco 21/10
World Music Culture Club med Celso Paco 21/10
Eclectic Music med Kalina och Joyce 27/10
Eclectic Music med Kalina och Joyce 27/10
Eclectic Music med Kalina och Joyce 27/10

Ring upp mig