Yoga-paket

dökmv dlc päo ölc d

Du är här

Välj vilken ankomstdag du önskar

Filmhôtellet anno 1930

Filmhôtellet anno 1930

Hotellpaket med middag & salongsdrama 7/9, 5/10, 2/11

Hotellpaket med middag & salongsdrama 7/9, 5/10, 2/11

Under 2019 fyller Hôtel Eggers 160 år och det firar vi på flera olika sätt. Bland annat bjuder vi under hösten in till tre kvällar med middag och salongs­dramat ”Filmhôtellet” i 1930-talsstil.

Pjäsen tar avstamp i en filminspelning på hotellet av Alan Smithee’s ”78 steg från döden”, en dramathriller som får konsekvenser i hotellets verklighet där du som gäst sitter och äter en 3-rättersmiddag.

Följ med på en historisk kväll i sann Eggersanda!

I hotellpaketet ingår: 

  • Övernattning med frukostbuffé
  • Fördrink "Eggers Kir Royale"
  • 3-rätters middag
  • Teaterunderhållning

Pris: från 1495:-/person

Paket med middag och teaterbiljett

Det går även bra att boka 3-rättersmiddag med fördrink och teaterbiljett, utan övernattning.
Pris: 695:-/person.

Paketet går att boka 7/9, 5/10 och 2/11.

Om pjäsen

Salongsdramat utspelar sig en lördagskväll år 1930 på anrika Hôtel Eggers i Göteborg. Hotellets personal förbereder en bröllopsfest. Det är hotelldirektör Axel Eggers som ska gifta sig med hotellets spritkassörska Ebba, i andra äktenskapet. 

Det är talfilmens tidiga dagar och Hollywoodstjärnor som Greta Garbo har precis fått ett rejält uppsving. Efterkrigstidens stora depression kontras av Art Deco-andans livsglädje. Ryska spioner florerar, Hitchcock får sitt genombrott och Hôtel Eggers drivs av ett strävsamt "power couple", vars romans ska filmatiseras av den gäckande filmmakaren Alan Smithee. 

Kanske är du som gäst en del av dramat? 

Priset nedan är lägsta tillgängliga pris och varierar beroende på vald rumstyp. Vill du betala med presentkort? Kom ihåg att ta med det och lämna vid incheckning. Vid bokning online behöver vi dina kortuppgifter för att garantera din bokning men betalning sker först vid ankomst. 

Pris från
1495:-/person
Läs mer och boka ›
‹ Gå tillbaka
Eggers Kir Royal
Eggers Kir Royal
Eggers Kir Royal