Artiklar

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, konferens eller event till miljö, CSR och vår historia från 1859. Filtrera ämnena nedan för att finna det som intresserar just dig.

Filtrera artiklar

Senaste artiklarna


Micke Sandström fotoutställning – What I Need Most to Remember, foto på Erykah Badu
EN SANN HISTORIA, KULTUR

Fotoutställning – Way Out West 2007–2023

Micke Sandström har i över 20 års tid fotograferat mer än 350 band och artister på olika scener. När Way Out West startade 2007 och frågan om att dokumentera festivalen kom så tvekade han inte. Sedan dess har han haft med kameran på i stort sett alla Way Out West, och 2011 gav han ut fotoboken ”Way Out West 2007-2010”.
Läs artikel
Toner på verandan
KULTUR, FEST & EVENT, UNDERHÅLLNING

Toner på verandan – musikupplevelser i historisk miljö

Även sommaren 2024 bjuder vi, i samarbete med Kulturaktiebolaget, in ett antal artister att spela live på vår veranda mitt på Drottningtorget i Göteborg. Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö.

Läs artikel
I filmens värld på hotel eggers
I FILMENS VÄRLD, EN SANN HISTORIA

En unik plats för fotografering och filminspelning

Listan på inspelade filmer hos oss på Hôtel Eggers börjar bli lång och antalet fotograferingar som ägt rum under åren är många. Vi blir alltid lika glada för förfrågningar och gör vårt bästa för att hjälpa till. Vårt hotell bär på en spännande historia och den bygger vi gärna vidare på. Lite av allt som utspelats hos oss ser du nedan. Hör av dig till oss om du vill boka våra lokaler till ditt event, filminspelning, produktfotografering eller fotoworkshop.
Läs artikel
Theresa Skjolden
MAT & DRYCK, UNDERHÅLLNING, KULTUR

Vin & vintage på Eggers

Hur vet man när något är vintage egentligen? Hur förlorade färgen sin rikedom? Och vad är nyckeln till en hållbar garderob? Theresa reder ut begreppen och bjuder in dig till en färgsprakande och glammig värld med vintage och personlig stil. Efter föreläsningen njuter vi av ett glas vin med petits i Eggers vackra miljöer.
Läs artikel
Elaf Ali i lobbyn på Hotel Eggers
KULTUR

I huvudet på en blivande manusförfattare

Kanske känner du igen henne från SVT-serien “IFS – invandrare för svenskar”? Kanske känner du igen hennes debutbok “Vem har sagt något om kärlek? Att bryta sig fri från hedersförtryck”? Vi träffar den högaktuella journalisten, författaren och programledaren – Elaf Ali.

Artikel från Lotus News #03 
Ord: Isabella Alfonsi / Foto: Carolina Ehn

Läs artikel
Absint i baren på Eggers
MAT & DRYCK, KULTUR

Absint på Eggers

Absinten är en udda dryck med en spännande historia. Den blev smutskastad av vinproducenterna på 1800-talet för att den hotade vinförsäljningen och effekterna av det lever kvar än idag, exempelvis att man blir galen av absint. Vågar du prova? Nu kan du göra det hos oss på Eggers – och vi vågar nog lova att myten blir krossad, (så länge drycken dricks i måttliga mängder). Absinten serveras med några sockerbitar på en sked ovanför det halvfulla glaset som fylls upp med vatten.
Läs artikel
Drink & draw på Eggers hotell i göteborg - Foto av cottonbro från Pexels
MAT & DRYCK, KULTUR

Drink & draw på Eggers

Drink & Draw är ett koncept där vi tillsammans med Nordic Art Society träffas över ett glas och målar tillsammans. Vi kommer vid varje tillfälle ha en modell och temat kommer att variera. Du tar med dig eget målarmaterial.
Läs artikel
kock med mat på tallrik
MAT & DRYCK

Möt vår köksmästare Marcel Nilsson

Vi är väldigt glada över att få presentera Eggers Restaurang & Bar nya köksmästare, Marcel Nilsson. Här får du veta lite mer om honom, den nya vårmenyn och en skatt upphittad på Eggers vind. 
Läs artikel
Hotel Eggers exteriör
TIPS, KULTUR

Saker att göra i Göteborg

Det finns mycket att uppleva i Sveriges näst största stad, Göteborg. En stad med massor av restauranger, shopping och sevärdheter. Samtidigt är lugnet på västkusten med hav och skärgård inte långt borta. Här är våra bästa tips på aktiviteter i och omkring Göteborg.
Läs artikel
Kanalen Drottningtorget Foto: Anderswester Goteborgoco
TIPS

Göteborg runt med spårvagn

Nordens största spårvägssystem utmärker Göteborg från andra svenska städer. Staden myllrar av blåvita vagnar och från Hôtel Eggers tar du dig blixtsnabbt till kollektivtrafikens nav. Här finner du information om hur du enklast tar dig runt i vår hemstad.
Läs artikel
Drink Boheme på Eggers bar
MAT & DRYCK

Drinkrecept – La Bohème

Jussi Björling skördade stora framgångar i denna oslagbara opera med samma namn! En inspelning som skedde på rekordtid – precis så kom också denna cocktail till. En härlig London dry gin möter den söta rabarbern i Aperol, tillsammans med en skvätt citron, lite hallon och champagneskum så skapas en cocktail i samma klass som operan.
Läs artikel
Timo Räisänen i provence
KULTUR, UNDERHÅLLNING, FEST & EVENT

Från en veranda till en annan

Längtan till sydligare breddgrader är stor och vi drömmer oss bort till varma dagar och ljumma kvällar. Hur skulle livet bli om vi tog vårt pick och pack och flyttade söderut till exempelvis Frankrike?

Artikel från Lotus News #0123 
Ord: Erik Winn / Foto: Lina Räisänen

Läs artikel
Hotel Eggers exteriör
MILJÖ & CSR

Miljö & hållbarhet

Det känns viktigt att kunna bidra till något mer än bara sköna upplevelser hos oss. Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Läs artikel
Fotosalong Göteborg från ovan Göteborg 400-årsjubileum Hotel Eggers
EN SANN HISTORIA, KULTUR

Fotosalong – Göteborg från ovan

I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Open Sky Photo som fotograferar Göteborg från ovan med sina drönare. Detta är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer.
Läs artikel
TIPS, KULTUR

Saker att göra i Göteborg under höst och vinter

Det finns mycket att uppleva i Göteborg även under årets mörkare årstider. Promenera genom parkerna, strosa på stan, ta en fika, besöka restauranger eller intressanta utställningar. Här är våra tips på aktiviteter och saker du inte får missa när du besöker Göteborg.
Läs artikel
Hamnstaden Göteborg 1800-talet - Hotell Eggers i Göteborg
EN SANN HISTORIA

Hamnstaden Göteborg – Lilla London

Göteborg började som en befästning, en bricka i det politiska maktspelet om Östersjön och Öresundstullen, inklämd mellan två danska landskap. När det danska hotet så småningom försvann blev Göteborg en köpmannastad.
Läs artikel
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Hissen på Hôtel Eggers

Det är inte varje dag du stiger in i en hiss med kristallkrona och tapeter på väggar och tak. På Hôtel Eggers kan du göra just det, i vår hiss från 1893. För den som hellre rör på påkarna finns den lika anrika spiraltrappan till hands. Här har dignitärer, kungligheter, redare och affärsresande spatserat i över 160 år.
Läs artikel
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Eggers vapen - branding från början

Allt på Hôtel Eggers har en historia och så även vapnet som är en del av logotypen. Låt historiens vingslag fläkta dig.
Läs artikel
Från filminspelningen av Vår tid är nu, utanför hotel Eggers
I FILMENS VÄRLD, EN SANN HISTORIA

Eggers i filmernas värld

Hur väljer man rätt plats för en inspelning och vad är det som gör att flera filmteam väljer just Hôtel Eggers? Vi fick chansen att intervjua Jonas Tjällman som är manusförfattare och även arbetar med att hitta filmmiljöer.
Läs artikel
Eggers restaurang & bar
MAT & DRYCK, EN SANN HISTORIA

Eggers American Bar

Drinkar har alltid spelat en central roll på Hôtel Eggers. Ända sedan Emil Eggers lät installera en American Bar på hotellet har det skakats och rörts här i mer än hundra år.
Läs artikel
Trädgårdsföreningen i Göteborg
TIPS

Trädgårdsföreningen - vår trädgård

Trädgårdsföreningen i Göteborg ligger precis vid Hôtel Eggers och är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker.
Läs artikel
Goteborgs Skargard Steampipe Production Studio AB Goteborg Co
TIPS

Ö-luffa i Göteborgs skärgård

När du är i Göteborg får du inte missa att ta dig ut till kusten och uppleva Göteborgs skärgård. Här finns en mängd mysiga öar och vi listar några av öarna i Göteborgs norra och södra skärgård här. 
Läs artikel
reception och lobby på hotell eggers i göteborg
HOTELLET

Äntligen en mer normal tillvaro

Nu när alla restriktioner äntligen släppts hoppas vi på att kunna återgå till en mer normal tillvaro igen. Vi vill försäkra dig om att vi även fortsättningsvis tar ansvar för våra gäster och medarbetare, precis som vi alltid gjort. 
Läs artikel
Fototävling Eggers jubileumsutställning - Göteborg 400 år. Bild Pixabay
EN SANN HISTORIA, KULTUR

Utställning "Mitt Göteborg" i Eggers fotosalong

2021 firade Göteborg 400 år som stad och det uppmärksammade Hôtel Eggers med en fototävling med avslutande fotosalong. Temat var ”Mitt Göteborg” där vi lät en mängd göteborgare tolka temat precis som de önskade. En jury valde ut bilderna till utställningen.

Utställningen pågick 4 juni–31 augusti 2021 på Hôtel Eggers. Numera har de vinnande bidragen fått nya platser i utvalda miljöer på hotellet. Välkommen in och ta del av en sann göteborgshistoria!

Läs artikel
Eggers glögg recept
MAT & DRYCK, TIPS

Så gör du egen glögg

Den godaste glöggen gör du själv och du bör starta redan i början av november om den ska drickas till första advent. Glögg hör advent och jul till och det är extra gott att värma sig med den kryddiga hemmagjorda drycken när kylan biter ute.
Läs artikel
Kir royal drink på hotel eggers bar
MAT & DRYCK, EN SANN HISTORIA

Eggers Royal - vår signaturdrink

Att ta en drink på Hôtel Eggers är något som bör checkas av på din bucket list. Med drinken Eggers Royal vill vi hylla Eggers och vad Eggers är för oss. 
Läs artikel
matsal middag eggers hotell restaurang i göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Historiska klenoder - Gyllenläder

Gyllenläder är läder som mönstrats i relief och sedan försilvrats och ofta förgyllts. Gyllenlädrets stora tid var under senrenässansen och barocken, då det användes både till tapeter och möbelklädslar. Mönstren var i stort sett samma som den tidens textilmönster. Gyllenlädertapeten som pryder Hôtel Eggers matsal blir bara vackrare med åren.
Läs artikel
Rum 133 - Håkan Hellström-rummet
HOTELLET

Rum 133 - Håkan Hellström

Nr 133 är rummet där Håkan Hellström har spelat in sin musikvideo till Känn ingen sorg. Av samma anledning kallas även rummet Håkan Hellström-rummet. Välkommen in!
Läs artikel
Creme ninon på eggers
MAT & DRYCK, EN SANN HISTORIA

Recept - Crème Ninon med pilgrimsmussla

Den här soppan var en av Tore Wretmans klassiker och tillsammans med en perfekt halstrad pilgrimsmussla blir anrättningen en symfoni av finstämda smaker. Servera den som en riktigt fin förrätt till vardags eller fest.
Läs artikel
Boken om Eggers hotell i Göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET, KULTUR

Boken om Eggers

Att Hôtel Eggers har varit i drift i mer än 160 år vet du säkert redan, men vi kan lova att det finns väldigt mycket mer att lära sig om hotellet och om Göteborg. Vi är otroligt stolta över att vi har fått delar av vår historia på pränt i boken - Eggers en sann historia.
Läs artikel
Öl och strömming på eggers
MAT & DRYCK, EN SANN HISTORIA

Recept - Strömming Prins Bertil

Strömming är verkligen gott och dessutom väldigt prisvärt. Prins Bertil älskade stekt strömming och fick det ofta serverat när han bodde och åt på Hôtel Eggers.
Läs artikel
Balkong på Eggers hotell i göteborg
EN SANN HISTORIA, KULTUR, HOTELLET

Sång & musik från balkongen

Event, Valborg 2020.

Eggers har sedan många år en tradition med att sjunga från balkongen. I många år har Lucia gjort Drottningtorget lite ljusare i december och sedan ett par år tillbaka sjunger vi även in våren från balkongen på Valborg.

Läs artikel
Råbiff på eggers restaurang
MAT & DRYCK

Recept - Råbiff Eggers

Råbiffen står alltid på menyn hos oss - en riktig klassiker. Beställ den i restaurangen eller gör den själv hemma. Vi bjuder på receptet.
Läs artikel
Julklappstips presentkort
HOTELLET, TIPS, MAT & DRYCK, KULTUR

Ge bort en upplevelse till den som redan har allt

Vårt hotell är fyllt med upplevelser – en lyxig hotellövernattning, afternoon tea eller en god middag i vår mysiga restaurang. Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv välja innehållet.
Läs artikel
Julklappstips presentkort
HOTELLET, TIPS

Julklappstips

Bästa julklappen enligt oss är ett presentkort där mottagaren själv kan välja innehåll. Det kan till exempel vara laddat med en mysig hotellövernattning, afternoon tea eller en god middag i vår mysiga restaurang. Vi vågar lova att det är en uppskattad julklapp!
Läs artikel
Rum 134 - Zorn - eggers hotell i Göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Rum 134 - Anders Zorn

1886 skrevs konsthistoria på Hôtel Eggers. Det var de så kallade Opponenterna som här, på konstnären Anders Zorns hotellrum - rum 134 - bildade Konstnärsförbundet.
Läs artikel
Emil Eggers - ägare av eggers hotell göteborg 1894-1919
HOTELLET, EN SANN HISTORIA

Han gav Hôtel Eggers sitt namn

Historien om nuvarande Hôtel Eggers tar sin början tidigt 1850-tal då Emil Eggers föddes i Bonn, Tyskland. Att hotellet som byggdes i slutet av samma decennium skulle bli hans att driva visste ingen då. Läs mer om Emil Eggers hotellresa.
Läs artikel
Hotellrum executive på hotell eggers i göteborg
HOTELLET

Rum 386 - Sonja Henie

Tar du vår vackra trappa upp till tredje våningen hittar du hotellrum 386 direkt när du svänger höger. Ett hörnrum och en underbart blommig dröm med detaljer i brunt och rosa. Detta rum var även favoritrummet för världens bästa kvinnliga konståkerska på 1920-30-talet - Sonja Henie - när hon besökte Göteborg.
Läs artikel
tavlor eggers familjen Bernegau
EN SANN HISTORIA, HOTELLET, KULTUR

Tavlor från 1700-talet - Eggers en sann historia!

Som du kanske vet är Hôtel Eggers Sveriges tredje äldsta hotell som fortfarande är i drift. Med sina snart 160 år på nacken ger sig historien tillkänna titt som tätt. Ibland kommer våra besökare med anekdoter vilket vi formligen älskar.
Läs artikel
Aktiebrev från Hotell Eggers i Göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET, MAT & DRYCK, KULTUR

Historisk visning med middag

Hôtel Eggers öppnade 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som fortfarande är i drift och som numera är K-märkt. Välkommen på en historisk visning om detta spännande hotell!
Läs artikel
Författaruppläsning Anna-Karin Palm Selma Lagerlöf
FEST & EVENT, KULTUR

Författarafton med Anna-Karin Palm

Hôtel Eggers har i mer än 160 år varit en del av både Göteborgs historia och dess kulturliv. Det är en av anledningarna till att vi bjöd in den briljanta författaren Anna-Karin Palm för att prata om sitt författarskap och om biografin som hon skrivit över Selma Lagerlöfs liv. Denna bok har fått diverse nomineringar till såväl DN:s kulturpris som Augustpriset.
Läs artikel
Konstnärsförbundet bildades på Hôtel Eggers i Göteborg år 1886
EN SANN HISTORIA, HOTELLET, KULTUR

Konstnärsförbundet bildades på Hôtel Eggers

1886 skrevs konsthistoria på Hôtel Eggers. Här, på konstnären Anders Zorns hotellrum - rum 134 - bildades nämligen Konstnärsförbundet. Det var en grupp av 85 svenska konstnärer – Anders Zorn, Nils Kreuger med flera – som på 1880-talet organiserade sig i den så kallade Opponentrörelsen. Detta gjordes i protest mot den konservativa Konstakademin i Stockholm.
Läs artikel
konferens och hotellrum superior med balkong - rum 125
HOTELLET

Rum 125 - Lite extra kungligt

Kungligt nämnde vi i rubriken - jo rum 125 var nämligen det rum som Prins Bertil alltid bodde i när han besökte Hôtel Eggers 30-40-talet. Det var även under dessa år som han mötte Prinsessan Lilian.
Läs artikel
Hotellrum executive på hotell eggers i göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Rum 136 - Jussi Björling

En gång i tiden bodde Jussi Björling ofta på hotellet och han var väldigt noga med att alltid få samma rum när han checkade in på Eggers. Valet föll på rum 136 med utsikt över Drottningtorget.
Läs artikel
Valborgskör på Eggers balkong
FEST & EVENT, EN SANN HISTORIA

Valborg med pompa & ståt

Event på Eggers, Valborg 2019.

På Valborg firas våren in med körsång från balkong, och det är inte vilken balkong som helst - utan den på anrika Hôtel Eggers minsann.

Läs artikel
Solvatten - CSR för Varbergs Stadshotell & Asia Spa - bild MamaMikes
MILJÖ & CSR

Solvatten - Allt startar med rent vatten

Solvatten är en 10-liters portabel vattenrenare som renar och hettar upp vatten med hjälp av solljus. Våra hotell har gett 45 familjer möjlighet till rent vatten genom att skänka 50 000:- till Solvatten.
Läs artikel
Viveca Lärn böcker vid bokrelease på hotel eggers
FEST & EVENT, EN SANN HISTORIA, KULTUR

Bokrelease med Viveca Lärn

Som en del av Hôtel Eggers 160-årsjubileum bjöd vi in Göteborgsförfattaren Viveca Lärn för hennes bokrelease. Det var en förväntansfull skara som skålade i bubbel innan den charmerande Viveca gjorde entré i vår övre matsal.
Läs artikel
Semla i lobbyn på eggers
EN SANN HISTORIA, MAT & DRYCK

En sann historia - Semlan

Är du en sådan som börjar med locket och sedan sparar mandelmassan till sist? Eller föredrar du att äta den med varm mjölk? Allt funkar, det viktiga är att njuta!
Läs artikel
presentkort inslagning Hotel Eggers
HOTELLET, TIPS

Tips på paketinslagning

Vi skickar här en julhälsning och ett tips till paketen. Hôtel Eggers har funnits sedan 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som fortfarande är i drift. Vi vill gärna tipsa om att återvinna gamla saker. Bara för att man är gammal behöver man ju inte bytas ut eller kastas bort eller hur?
Läs artikel
Övre matsalen på hotel eggers Foto Anna Lefvert
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Axel Eggers - Ägare 1910-1942

Emil Eggers efterträddes 1910 av sin son Axel Eggers. Axel var, precis som sin far både motiverad och företagsam. År 1913 såg han till att hotellet genomgick en grundlig renovering och i samband med detta invigdes Hôtel Eggers kontinentala matsal.
Läs artikel
ebba eggers hotell i göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Ebba Eggers - Ägare 1942-1948

I sitt andra äktenskap hade Axel Eggers gift sig med hotellets spritkassörska, en dam vid namn Ebba. De drev hotellet tillsammans fram till Axels död 1942 då Ebba utnämndes till hotelldirektris.
Läs artikel
Foto a evert taube på hotel eggers
HOTELLET, EN SANN HISTORIA

Rum 263 - Evert Taube

Taubes samlade litterära verk gör honom till en av Sveriges nationalskalder. Hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar, men det är för visorna, som han är mest känd. Han skrev fler än 200 stycken under sitt liv och framträdde ofta. När han gjorde det i Göteborg bodde han på Hôtel Eggers i rum 263.
Läs artikel
Bok om Miss Craig på eggers
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Rum 126 - Prinsessan Lilian

När Prins Bertil och Prinsessan Lilian under 30- och 40-talet gästade Göteborg bodde de ofta på Hôtel Eggers och hade alltid rum 125 och 126. De var på den tiden hotellets enda rum med angränsande dörr emellan. Idag är det två olika rum och har inte längre "connecting door". Välkommen in!
Läs artikel
Gäster genom åren på hotel eggers
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Gäster genom åren

Jussi Björling, Anders Zorn, Patti Smith, Alice Babs, Prins Bertil och många, många fler har haft Hôtel Eggers som favorithotell under sin vistelse i Göteborg genom åren. Många av dem var så återkommande att de hade specifikt utvalda rum som de alltid efterfrågade.
Läs artikel
Hans Broden tidigare ägare av Hotel eggers
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Brodéns bedrifter - Ägare 1948-1987

Efter Ebba Eggers bortgång var det advokat Hilding Brodén, Axels Eggers jurist sedan 1920-talet, som tog över ansvaret för driften av Hôtel Eggers. Precis som hos den första ägarfamiljen efterträddes han av sin son – juristen Hans Brodén.
Läs artikel
Paret Ramén tidigare ägare av Hotel Eggers
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Jan & Gunilla Ramén – Ägare 1987–2014

Hans Brodén påbörjade det mödosamma arbetet med att återställa hotellets ursprungliga karaktär. När Jan och Gunilla Ramén, ägare till Hotel Terminus i Stockholm, köpte hotellet av Hans 1987 fortsatte paret det påbörjade arbetet.
Läs artikel
Hotellrum superior på eggers i göteborg
EN SANN HISTORIA, HOTELLET

Prins Bertil för en natt - av Viveca Lärn

Det här är novellen om när författaren Viveca Lärn fick leka Prins Bertil för en natt på Hôtel Eggers i Göteborg.
Läs artikel
dubbelrum superior utan balkong på eggers hotell i göteborg
HOTELLET

Information till dig som bor på hotellet

För att spara på miljön och minska antalet trycksaker på rummet har vi valt att ha en digital version av vår hotellinformation. Vi hoppas att du oavsett anledning till ditt besök skall njuta av vår miljö, mat och omtanke. Vi önskar dig en trevlig vistelse och finns här för dig om du behöver vår hjälp.

Läs artikel
Julbord på restaurang hotell Eggers i Göteborg
MAT & DRYCK

Eggers egen sill

Vill du testa att göra Eggers egen goda julsill? Här bjuder vi på receptet som är lika gott till julbordet som till midsommarlunchen.
Läs artikel
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Pris från 1645:-/vuxen & 500:-/barn
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår ett glas bubbel, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.
Eggers Fasad Göteborg Ca 1915 Stadsmuseum

Ett stycke hotellhistoria

Hôtel Eggers är ett av landets få kvarvarande hotell från den tid då järnvägarna anlades. Under den Eggerska epoken har många olika människor haft nattlogi på hotellet.
Fotomontage vindkraft och hotel eggers

Vårt CSR-arbete

Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.