Afterwork

Hos oss är du välkommen oavsett veckodag, men på torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och en härlig stämning. Vi serverar genuint arbetade drinkar och klassiska cocktails i en tidsenlig miljö.

Afterwork

Torsdag & fredag kl. 17.00–19.30
Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept. Fråga gärna efter månadens cocktail.

Afterwork med historiska nedslag

Utvalda fredagar under året
Som en del i att Hôtel Eggers firar 160 år bjuder vi in till en musikalisk tidsresa på vår after work utvalda fredagar under året. Vår hotell-DJ Alfred spelar musik från olika år­tionden och vi serverar även tidsenliga drinkar i baren. Hoppas vi ses!
Pianobar på Eggers restaurang & bar David Lindström

Pianobar

Torsdag & lördag kl. 17.00–20.00
På torsdagar och lördagar gästspelas vi av olika pianister. Kvällarna är lika unika som människorna som befinner sig där och du bjuds på allt från jazzmusik till de senaste pophitsen. Önska gärna en favorit eller två.
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Ostronbar

Andra lördagen varje månad från kl. 17.00
Ostron finns alltid på vår á la carte-meny men andra lördagen varje månad serverar vi ostron och bubbel till extra bra priser i baren. Perfekt start på en efterföljande middag med vänner!

After work i Göteborg

Möts upp på Eggers restaurang & bar – en central mötesplats på Drottningtorget mitt i Göteborg, 78 steg från centralstationen.

räkmacka i restaurang på hotell eggers i göteborg

Räkmacka & vin

Njut av en räkmacka och ett glas vin.

God mat & dryck

Slå dig ner och ta en bit mat och något gott i glaset.

Lobby

Varför inte ett glas bubbel i vår lobby?

ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Ostron & bubbel

Pärlande bubblor och en kyss från havet. Det är fest det! Ostron finns alltid på menyn och vi har ostronbar med bubbel till extra bra pris andra lördagen varje månad.

AW med historiska nedslag

Som en del i att Hôtel Eggers firar 160 år bjuder vi in till en musikalisk tidsresa med vår hotell-DJ Alfred på vår after work utvalda fredagar under året.

Drinkar

Våra eminenta bartenders är duktiga på drinkar av olika slag. Fråga oss nästa gång du besöker oss!

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Eggers veranda

Slå dig ner på vår uteservering under april till oktober.

Vi erbjuder även:


smörrebröd i restaurang på hotell eggers i göteborg

Dagens Lunch

Måndag–fredag kl. 11.00–15.00
Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kött- eller fiskrätt samt en vegetarisk rätt.
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

Serveras på lördagar kl. 13.00–16.00
Vår afternoon tea bjuder på hembakade scones, marmelader, cream cheese, vispat smör, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m.m. Allt serveras på vackra fat i vår magiska miljö. Stor buffé av lösviktsteer samt meny på bubbeldrinkar.

Middag

Serveras måndag–lördag kl. 17.00–22.00
Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. Välkommen!