Aktiviteter för en lyckad konferens

Som komplement till konferensen är det ofta uppskattat med en rolig aktivitet. Vi kan erbjuda spännande dryckesprovningar och hjälper gärna till att boka underhållning eller en inspirerande föreläsning. Är ni intresserade av att få veta mer om vårt hotell? Boka en guidad rundvandring där vi tar er med genom våra historiska vingslag.

Förslag på konferensaktiviteter:


Prova goda drycker
restaurang på hotell eggers i göteborg

Dryckesprovning

6–15 pers | Pris enligt offert
Låt er guidas i dryckens värld och ta med konferensgruppen på en intressant reseskildring genom druvornas förlovade länder där ni doftar och smakar er fram. Avsluta med en 3-rättersmiddag, komponerad för de viner ni valt. 
Tid för eftersnack
öl i restaurang på hotell eggers i göteborg

Mini-AW

125:-/person
Avsluta konferensen med lite eftersnack och AW. Vi reserverar ett bord för ditt sällskap och serverar ett glas öl, vin eller alkoholfritt per person, samt ost- och charktallrik. Går även att specialbeställa enligt önskemål.
Eggers – en sann historia sedan 1859

Historisk visning

Hôtel Eggers öppnade 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som är i drift och som numera är K-märkt. Det finns en mängd historier och människor som har passerat detta hotell genom åren. Välkommen på en historisk visning för att lära er mer om historien, människorna och årtalen!
Konstnärslivet

Föreläsning

Pris enligt offert
Göteborgskonstnären Kent Larsson berättar en livshistoria kring konst och hur det är att vara konstnär. Kent är målande konstnär på heltid sedan 1984. Han har haft runt 100 utställningar genom åren på gallerier, konsthallar och konstmuseum. 
Ta en bensträckare
Trädgårdsföreningen vid Eggers Hotell i Göteborg

Visning av Palmhuset

Tid ca 50 min | Pris enligt offert
Boka en guidad visning av Palmhuset – upplev tropisk värme och olika exotiska växter. Palmhuset är ett växthus på nästan 1000 kvm som uppfördes 1878 i Trädgårdsföreningen, bara ett stenkast från Hôtel Eggers.

Aktiviteter för konferens och kick-off

Vi ger gärna tips på fler konferensaktiviteter – berätta om syftet med dagen och vi hittar det där lilla extra som förhöjer den ytterligare. Vi har många bra kontakter och hjälper dig gärna att boka.