Mat & dryck

Får vi locka med något mer? Vad sägs om att kombinera din övernattning med god mat och dryck? Eggers restaurang och bar är välkänd och har varit så sedan 1800-talet. Vi serverar klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat.

Paket med mat & dryck


10 FEB–11 MARS
Fondue på verandan Eggers restaurang & bar

Eggers en Suisse

Pris från 1395:-/vuxen & 550:-/barn
Checka in på hotell i Göteborg – njut av atmosfären, staden och en härlig ostfondue – som om du vore i de Schweiziska Alperna. Även frukost och picknick ingår i paketet.
dubbelrum nr 127 superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Eggerspaket

Pris från 1295:-/vuxen
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
11 mars & 15 april
Smoke rings sisters

Jazz på Eggers

Från 2045:-/person (1095:- för middag & show)
Jazz- och swingtrion Smoke Rings Sisters slår klackarna i taket i en musikalisk tidsresa. I paketet ingår middag, underhållning, övernattning och frukost. 
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Les Petits

Pris från 995:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.

Sköna söndag

Pris från 995:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
28 jan, 18 feb, 18 mars
skaldjur med champagne på hotell eggers restaurang i göteborg

La belle époque

Pris från 1495:-/person (750:- enbart middag)
Gör som i Paris under "la belle époque" – njut av det ljuva livet – låt skaldjur och vin flöda i sällskap av goda vänner. Middag med lyxig skaldjursplatå, med eller utan övernattning.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Pris från 1295:-/person
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår ett glas bubbel, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.
Museikort ingår

Art & Culture

Från 1195:-/vuxen & 500:-/barn
Konst och kultur ligger oss varmt om hjärtat. I detta paket ingår utöver middag och övernattning, ett museikort med gratis entré till Göteborgs stadsmuseer under ett helt år.
13 & 14 feb
Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

L'amour – Alla hjärtans dag

Pris från 1195:-/person
Fira alla hjärtans dag med en romantisk hotellvistelse i Göteborg. Mousserande vin och choklad på rummet, 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Går även att boka enbart middag.
"Boken om Eggers" som gåva

En sann historia

Pris från 1195:-/person
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers! Ät en lyxig middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantisk weekend

Pris från 1395:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med mousserande vin, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.

I filmens värld

Från 1095:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.

Hemma på Eggers

Pris från 1095:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
6–8 APRIL

Påskpaket

Från 1395:-/vuxen & 500:-/barn
Koppla av med en mysig hotellvistelse och lyxen att sitta ner och njuta av en 3-rätters påskmiddag. Påskdrink, middag, övernattning och frukost ingår i vårt sköna påskpaket.
3–15 APRIL
dubbelrum superior utan balkong på eggers hotell i göteborg

Påsklov på Eggers

Från 1345:-/vuxen & 500:-/barn
Möt våren i Göteborg! Mys på hotellet, strosa runt på stan eller bege er ut till Göteborgs skärgård. En övernattning med frukost, en varmrätt och picknick.