Mat & dryck

Får vi locka med något mer? Vad sägs om att kombinera din övernattning med god mat och dryck? Eggers restaurang och bar är välkänd och har varit så sedan 1800-talet. Vi serverar klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat.

Paket med mat & dryck


9 okt & 13 nov
skaldjur med champagne på hotell eggers restaurang i göteborg

La belle époque

Pris från 1350:-/person (665:- enbart middag)
Gör som i Paris under "la belle époque" – låt skaldjur och vin flöda till toner av ljuv pianomusik. Middag med lyxig skaldjursplatå, med eller utan övernattning.
dubbelrum classic small på eggers hotell i göteborg

Eggerspaket

Pris från 1345:-/vuxen
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Petitpaket

Pris från 1045:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Pris från 1245:-/person
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår en engelsk drink, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.
6–7 nov
Drink & draw på Eggers hotell i göteborg - Foto av cottonbro från Pexels

Konstnärsretreat

Från 2190:-/person (1390:- dagpaket)
Vill du göra något kreativt och annorlunda, eller bara prova på att vara konstnär för ett dygn? Boka vårt konstnärsretreat med middag, övernattning, frukost och lunch.
"Boken om Eggers" som gåva

Historiepaket

Pris från 1245:-/person
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers! Ät en lyxig middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.

Sköna söndag

Pris från 1345:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantikpaket

Pris från 1345:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med mousserande vin, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
champagne i hotellrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Hemma på Eggers

Pris från 1145:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
23 okt & 20 nov – FULLBOKAT
Smoke rings sisters

Jazzpaket

Från 1535:-/person (940:- enbart middag)
Jazz- och swingtrion Smoke Rings Sisters slår klackarna i taket i en musikalisk tidsresa. Middag, underhållning, övernattning och frukost. Går även att boka enbart middag & show.

Matinépaket

Från 1045:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.

Nyårspaket

Pris från 2295:-/person
Nyårsfirandet på Hôtel Eggers är en omtyckt tradition. Fira med afternoon tea, nyårssupé, underhållning och mousserande vin vid tolvslaget.