Vårt serviceutbud

På Hôtel Eggers är vardagen alltid avlägsen. Unna dig lite extra lyx när du kommer till oss. Vad sägs till exempel om att överraska din älskling med ett champagnepaket eller blommor på rummet. Eller att uppgradera ditt boende till ett av våra lite mer lyxiga rum.

Uppgradera din vistelse

Passa på och sätt en extra guldkant på din vistelse. Våga be oss att förverkliga dina speciella önskemål - vi vill göra vårt bästa för att uppfylla dem! Kanske handlar det om en kudde som passar just dig och din nacke. Ballonger på rummet eller ett speciellt arrangemang i restaurangen.

Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

Uppgradera rummet

Uppgradera till Superior eller Executive.
Gör din vistelse ännu lyxigare i något av våra finaste rum. Att uppgradera rummet kostar från 200:-/ natt. Tilläggen baseras på paketets grundpris i Classic dubbelrum och kan väljas till alla våra weekendpaket.
dubbelrum superior utan balkong på eggers hotell i göteborg

Välkomstpaket

Unna er något extra när ni ändå bor på hotell!
Det är något speciellt med att komma in på hotellrummet och överraskas av något mer än bara hotellrummet. Ge din älskling ett champagnepaket, choklad eller en bukett blommor. Välkomstpaketet står på rummet vid ankomst. Naturligtvis finns även alkoholfria alternativ.
Hotellrum executive på eggers hotell i göteborg

Kuddmeny

Vi vill att du ska sova riktigt gott hos oss. I alla sängar finns en riktigt stor kudde och en lite mindre. Båda allergivänliga fiberkuddar, fyllda med bollfiber. Önskar du någon annan kudde har vi några specialkuddar på lager. Meddela gärna ditt önskemål redan när du bokar, så finns den på rummet när ni kommer.
Läs mer om oss

En sann historia sedan 1859

I en K-märkt byggnad mitt på Drottningtorget vid Göteborgs Central finner ni oss. Bakom den klassiska fasaden döljer sig många vackra och spännande hotellmiljöer från förr som ger hotellet en alldeles speciell charm. Personlighet och service är vårt signum både nu som då. Vårt läge är utmärkt för såväl affärsresenärer som turister.

Relaterade erbjudanden:
Onsdag–lördag
dubbelrum classic small på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1095:-/person
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Fredag–lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 995:-/person
Njut av en övernattning mitt i "Lilla London". I paketet ingår en övernattning, engelsk drink, afternoon tea och frukostbuffé.

Sköna söndag

Från 895:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.