Familj & kärlek

Fira kärleken eller umgås med hela familjen på vårt mysiga hotell. Hôtel Eggers ligger på Drottningtorget, endast 78 steg från centralstationen i Göteborg. Utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur och shopping.

Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantisk weekend

Pris från 1395:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med mousserande vin, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
13 & 14 feb
Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

L'amour – Alla hjärtans dag

Pris från 1195:-/person
Fira alla hjärtans dag med en romantisk hotellvistelse i Göteborg. Mousserande vin och choklad på rummet, 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Går även att boka enbart middag.
28 jan, 18 feb, 18 mars
skaldjur med champagne på hotell eggers restaurang i göteborg

La belle époque

Pris från 1495:-/person (750:- enbart middag)
Gör som i Paris under "la belle époque" – njut av det ljuva livet – låt skaldjur och vin flöda i sällskap av goda vänner. Middag med lyxig skaldjursplatå, med eller utan övernattning.
10 FEB–11 MARS
Fondue på verandan Eggers restaurang & bar

Eggers en Suisse

Pris från 1395:-/vuxen & 550:-/barn
Checka in på hotell i Göteborg – njut av atmosfären, staden och en härlig ostfondue – som om du vore i de Schweiziska Alperna. Även frukost och picknick ingår i paketet.
Fredag & lördag
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Pris från 1195:-/person
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Champagne och choklad på rummet vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.

Hemma på Eggers

Pris från 1095:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.

I filmens värld

Från 1095:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.
3–15 APRIL
dubbelrum superior utan balkong på eggers hotell i göteborg

Påsklov på Eggers

Från 1345:-/vuxen & 500:-/barn
Möt våren i Göteborg! Mys på hotellet, strosa runt på stan eller bege er ut till Göteborgs skärgård. En övernattning med frukost, en varmrätt och picknick.
6–8 APRIL

Påskpaket

Från 1395:-/vuxen & 500:-/barn
Koppla av med en mysig hotellvistelse och lyxen att sitta ner och njuta av en 3-rätters påskmiddag. Påskdrink, middag, övernattning och frukost ingår i vårt sköna påskpaket.
19 JUNI–20 AUG
Göteborgs skärgård Copyright Steampipe Production Studio AB/Mediabank Göteborg & Co

Västkustpaket

Från 2490:- /vuxen, 1300:-/barn
Njut av härliga sommardagar i Göteborg och västkustens paradrätt nummer ett – räkmackan! Två övernattningar med frukost och en 72-timmarsbiljett till spårvagn/buss/båt.