Frukost

Starta dagen med en rofylld frukost i vår vackra restaurang. Frukosten består av en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. Välj mellan att slå dig ner i matsalen, ta trappan upp till våra pampiga chambre de séparée eller koppla av i vår mysiga lobby.

frukost i restaurang på hotell eggers i göteborg

Bästa läget för frukost i göteborg

Det är en härlig scen som utspelar sig varje dag utanför fönstren på vår restaurang mitt på Drottningtorget. Människor på väg och spårvagnar som går kors och tvärs. Skönt att sitta inne och avnjuta en kopp kaffe och go´ frukost. Välkommen!

Öppettider & priser

I sommar serveras frukosten kl. 07.00–10.30 alla dagar. 

Priser:

Vuxen 195:-
Barn 95:-

Läs mer

Hotellfrukost när du inte bor hos oss

Bor du inte hos oss men vill ändå njuta av en lyxig hotellfrukost? Frukosten är även öppen för dig som inte övernattar. Boka bord eller kom på drop in i mån av plats. Vid sällskap på fler än åtta personer, vänligen kontakta oss.

Man äter frukost på hotel eggers

I restaurangen erbjuder vi även:


smörrebröd i restaurang på hotell eggers i göteborg

Dagens Lunch

Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kött- eller fiskrätt samt en vegetarisk rätt.
rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. 
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

Lördagar kl. 13.00–16.00 (ej juni–augusti)
Vår afternoon tea bjuder på hembakade scones, marmelader, cream cheese, vispat smör, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m.m. Allt serveras på vackra fat i vår magiska miljö.