Frukost

Starta dagen med en rofylld frukost i vår vackra restaurang. Frukosten består av en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. Välj mellan att slå dig ner i matsalen, ta trappan upp till våra pampiga chambre de séparée eller koppla av i vår mysiga lobby.

frukost i restaurang på hotell eggers i göteborg

Bästa läget för frukost i göteborg

Det är en härlig scen som utspelar sig varje dag utanför fönstren på vår restaurang mitt på Drottningtorget. Människor på väg och spårvagnar som går kors och tvärs. Skönt att sitta inne och avnjuta en kopp kaffe och go´ frukost. Välkommen!

Öppettider & priser

Måndag–fredag: kl. 06.30–09.30
Lördag, söndag & helgdagar: kl. 07.30–10.30
Avvikelser kan förekomma vissa säsonger.

Priser:

Vuxen 195:-
Barn 95:-

Läs mer

Hotellfrukost när du inte bor hos oss

Bor du inte hos oss men vill ändå njuta av en lyxig hotellfrukost? Frukosten är även öppen för dig som inte övernattar. Välkommen att boka bord och betala i receptionen. Drop in i mån av plats.

I restaurangen erbjuder vi även:


smörrebröd i restaurang på hotell eggers i göteborg

Dagens Lunch

Måndag–fredag kl. 11.00–15.00
Våra luncher är vällagade och i den mån det går tillagade med närproducerade råvaror i säsong. På dagens lunch erbjuder vi alltid en kött- eller fiskrätt samt en vegetarisk rätt.

Middag

Serveras måndag–lördag kl. 17.00–22.00
Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda. Välkommen!
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Afternoon tea

Serveras på lördagar kl. 13.00–16.00
Vår afternoon tea bjuder på hembakade scones, marmelader, cream cheese, vispat smör, petit fourer, lemoncurds, tryfflar m.m. Allt serveras på vackra fat i vår magiska miljö. Stor buffé av lösviktsteer samt meny på bubbeldrinkar.