torsdag 22 februari

AW & livemusik med Trio Deluxe

Slå er ner och njut av soft loungemusik som får era huvuden att sakta gunga i takt. Trio Deluxe spelar en blandad kompott av favoritlåtar i olika musikstilar som t.ex. Bossa-Nova, reggae, lätt swing, surfmusik och Cha-Cha. Med en diger repertoar så är chansen stor att just din önskelåt kan hamna på låtlistan. Bandet har spelmeriter från band som 60-talsbandet The Spotnicks, Flamingokvintetten, Ensamma Hjärtan m.fl. Välkommen!

Information

Tid: 22 februari 2024, kl. 17–19.00 
Plats: Eggers Restaurang & Bar

Trio Deluxe

Trio Deluxe

Trio Deluxe kommer från Varberg och består av: Douglas Möller på gitarr, Kalle Åhrman på bas och Mats Bengtsson på trummor.

Räksmörgås på eggers restaurang & bar

Eggers Restaurang & Bar

Landa hos oss efter arbetsdagen, njut av gott vin, öl och cocktails i stilfull inramning. Blir du hungrig kan vi rekommendera Eggers välkända räksmörgås, eller något annat gott från vår bistro- eller à la cartemeny.

Drinkar på Eggers bar

Afterwork

Torsdagar och fredagar kl. 16.00–18.30
Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept.
Charktallrik på Hôtel Eggers

Bistromeny

Vår bistromeny bjuder på lite enklare rätter och snacks. Förtäres bäst tillsammans med något gott i glaset, antingen i vår mysiga lobby, inne i restaurangen eller ute på vår veranda.
rotselleri middag eggers hotell restaurang i göteborg

Middag à la carte

Vår à la carte-meny inspireras av det klassiska köket – svenskt i samklang med franska toner. Råvarorna hämtar vi främst ifrån vår närmiljö och vi anpassar oss efter vad säsongen har att erbjuda.