Kickoff & event i Göteborg

På Hôtel Eggers har människor mötts i olika sammanhang i över 160 år. Den traditionen vill vi bevara och bära vidare tillsammans med våra framtida gäster. Välkommen att kontakta oss för ditt kommande event!

Mingel, middag eller fest

Vilket event vill du ha?

Kliv in i en värld full av finess – här är (nästan) allt möjligt. Vi hjälper dig att sy ihop det event du vill ha för att uppnå det du önskar. Lokaler och menyer anpassas utifrån dina önskemål, oavsett om ni är ett mindre sällskap som vill mötas över en middag, eller om ni vill ha en storslagen fest för att fira en framgång.

Afterwork med bubbel

Aktivitet, mingel & buffé

Bjud in till ett event där ni startar med en gemensam aktivitet och avslutar med mingel och buffé. Våra lokaler i anslutning till restaurangen är perfekta för mingelfest.

Läget mitt i centrala Göteborg gör att det finns en mängd aktiviteter inom räckhåll och det är enkelt för alla att sammanstråla. 

Konferens clubben lokal på hotell eggers i göteborg

Middag

Hos oss kan ni mötas på en mysig middag i en av våra Chambre Séparée eller bjuda in till en storslagen middag i en av våra festlokaler.

Vi dukar vackert, vår köksmästare Pierre sätter ihop en meny som passar tillfället och till det väljs passande viner ut. 

Mingelfest på valborg i Göteborg

Event med extra allt

Hyr hela hotellet och anordna en fest i passande tema – tänk en fest i "Gatsbys" anda, med ostron, champagne, middag, jazzmusik och dans. Hotellets miljö sätter den rätta stämningen. 

Ni förfogar över 69 rum, 5 lokaler, bar, restaurang och en stor inglasad veranda. Möjligheterna är oändliga. Vi ordnar all planering, menyer, dryck och genomförande av eventet.

Livestream samarbete med FSK

Livestreamevent

Vill du hålla en professionell studiosändning i en inspirerande miljö och få hjälp med att sätta upp tekniken? Vi har unika lokaler mitt i centrala Göteborg och tillsammans med vår samarbetspartner FSK, erbjuder vi ett koncept där vi bygger upp den miljö och teknik du önskar. Tillsammans ordnar vi allt från moderator, hjälp med manus, styling, föredragshållare etc.
Välj en lokal som passar dig

Våra lokaler

Vi har lokaler för alla tillfällen, i alldeles unika miljöer, med närhet till allt vad Göteborg har att erbjuda. Vi hjälper dig att ordna ett event med aktiviteter och lokaler som passar just ditt sällskap. 

restaurang på hotell eggers i göteborg

Eggers restaurang & bar

Passar för sällskap på upp till 120 personer
Boka hela eller delar av vår restaurang. Vi har en övre och en nedre matsal, samt en "American bar". Hela restaurangen klarar sällskap på upp till 120 personer sittandes, eller fler vid mingel.
Konferens drottningsalen lokal på hotell eggers i göteborg

Drottningsalen

Passar för sällskap på upp till 60 personer
Vår största lokal, Drottningsalen med intilliggande konjaksrummet passar perfekt för en avskild fest. Här får ni egen ingång från Drottningtorget och  toaletter i anslutning till lokalen. 
uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Eggers veranda

Passar för sällskap på upp till 80 personer
Eggers inglasade veranda är en unik plats med utsikt över Drottningtorget. Hyr hela eller delar av verandan för ett spännande event, eller kanske ett välkomstmingel i samband med middag i Drottningsalen?
Konferens clubben lokal på hotell eggers i göteborg

Clubben

Passar för sällskap på upp till 20 personer
Några steg från hotellobbyn ligger Clubben - ett populärt mötesrum, som även går att duka upp till fest. Lokalen har många fönster och en ombonad atmosfär. 
Konferenslokal Kajutan på hotel Eggers

Kajutan

Passar för sällskap på upp till 12 personer
I mötesrummet Kajutan kan vi duka upp för en avskild lunch, fika eller middag för ett mindre sällskap. Emiljö som erbjuder lugn och ro mitt i Göteborg. 
Sällskap äter middag i chambre separee på eggers restaurang

Chambre séparée

Här sitter ni avskilt upp till 8 personer
För mindre sällskap erbjuder vi en vacker sittning i vår chambre séparée som är en separat del i restaurangen. 

Företagsfest, kickoff eller evenemang i Göteborg? Vi hjälper dig med aktiviteter, festlokal och planering

Vårt läge mitt på Drottningtorget, vid centralstationen i Göteborg gör att det är lätt att stråla samman hos oss för ett event. Vill ni göra något roligt tillsammans finns det gott om spännande aktiviteter i närområdet – vi hjälper dig med förslag och bokning för ditt event. 

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Aktiviteter i närområdet

Vårt hotell ligger mitt på Drottningtorget, vid Centralstationen i Göteborg.

Gamla tavlor och Jessica hotelldirektör på hotel eggers

Historisk visning Hôtel Eggers

Det finns en mängd historier och kändisar som har passerat detta hotell genom åren. Boka en historisk visning för att få höra berättelser om människorna och årtalen.

Spårvagn Lisebergslinjen drottningtorget utanför hotel eggers

Hyr en veteranspårvagn

Vill du bjuda dina anställda på en resa där du kan garantera att de hela tiden har en ny utsikt från sin stol? Hyr en veteranspårvagn som hämtar upp er på Drottningtorget.

Paddanbåtarna i Göteborg Steampipe Production Studio/Mediabank Göteborg & Co

Åk paddanbåten

Den klassiska rundturen med Paddanbåtarna visar upp det vackra Göteborg från vattnet. En spännande sightseeingtur under 20 broar och ut i hamnen.

Personal på Hotel Eggers Foto: Oscar Mattsson

Kontakta oss för ditt event

Låt oss få medverka i att göra ditt event till det allra bästa. Vi förverkligar dina idéer och gör vårt bästa för att skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster. 
Sov gott och njut av frukostbuffé dagen efter

Bo över på hotellet

Efter ett event med full fart kan det vara skönt att inte ha så långt hem. Tänk vad skönt att bara kunna gå en trappa upp och sova gott i ett av våra mysiga hotellrum. Starta dagen efter med vår härliga frukostbuffé. 

Några av våra tidigare event på Hôtel Eggers


Viveca Lärn bokrelease på hotel eggers

Bokrelease med Viveca Lärn

Som en del av Hôtel Eggers 160-årsjubileum bjöd vi in Göteborgsförfattaren Viveca Lärn för hennes bokrelease. Det var en förväntansfull skara som skålade i bubbel innan den charmerande Viveca gjorde entré i vår övre matsal.
Valborgskör på Eggers balkong

Valborg med pompa & ståt

På Valborg firas våren in med körsång från balkong, och det är inte vilken balkong som helst - utan den på anrika Hôtel Eggers minsann.
Anna-Karin Palm signerar böcker på eggers

Författarafton med Anna-Karin Palm

I boken "Jag vill sätta världen i rörelse" skriver Anna-Karin Palm med författarens blick på Selma Lagerlöf och ser hennes idévärld och inre liv som grundval för hennes skapande. Hon kom till oss och berättade om vänskaper och kvinnokamp, tidens frågor och sammanhang.