Alla erbjudanden

Planerar du för en shoppinghelg i Göteborg, en romantisk weekend, semester på västkusten eller ett besök till Liseberg? Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få en riktigt härlig vistelse hos oss i Göteborg. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Våra mest populära erbjudanden

dubbelrum classic small på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1095:-/vuxen
Kombinera en mysig hotellvistelse med pulsen i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Söndagar

Sköna söndag

Från 895:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 995:-/person
Njut av en övernattning mitt i "Lilla London". I paketet ingår en övernattning, engelsk drink, afternoon tea och frukostbuffé.
Övriga erbjudanden

6 & 7 mars

Gästspel av Christer Lingström

Från 1795:-/person
Kocken Christer Lingström kommer till Eggers restaurang för två gastronomiska helkvällar. Boka ett paket med 5-rättersmiddag, övernattning och frukost. (Endast middag 1295:-)
13 & 14 feb
Hotellrum 136 jussi björling executive på Eggers i Göteborg

Alla hjärtans dag

Från 1325:-/person
Fira alla hjärtans dag på ett av landets äldsta bevarade hotell. En övernattning med frukost, 3-rättersmiddag, mousserande vin, choklad, jordgubbar och rosor på rummet.
1 feb, 14 mar & 4 apr – FULLBOKAT

Filmhôtellet anno 1930

Från 795:-/person
Paket med middag & salongsdramat ”Filmhôtellet anno 1930" – en dramathriller som får konsekvenser i hotellets verklighet där du som gäst sitter och äter en 3-rättersmiddag.
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Petitpaket

Från 795:-/person
Övernattning och frukostbuffé i mysig miljö. Checka in och njut av smårätter "petits" och ett glas vin eller öl i restaurangen.
PureSpa på Hagabadet Drottningtorget

Eggers på Haga

Från 850:-/person
Boka en hotellövernattning hos oss tillsammans med en skön spaupplevelse på Hagabadet Drottningtorget, bara ett stenkast från oss.

Matinépaket

Från 995:-/vuxen & 345:-/barn
Boka Matinépaketet och bo en natt i ett av våra vackra "filmrum". Ett glas bubbel, en biobiljett per person och frukostbuffé ingår.
Utvalda fredagar

Fredagslyx

Från 695:-/person
Inled helgen med after work och bubbel. Njut av en mysig hotellövernattning i ett Superiorrum, sovmorgon och frukostbuffé.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantikpaket

Från 2695:- för er båda
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med champagne, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
Fredag & lördag
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Från 1995:- för er båda
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Mousserande vin, frukt och choklad vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.
Konsert på Liseberg i Göteborg

Lisebergspaket

Från 765:-/vuxen & 345:-/barn
Kombinera boende hos oss med ett fartfyllt besök på Liseberg. I paketet ingår en övernattning, frukost och entré till Liseberg.