Alla erbjudanden

Planerar du för en shoppinghelg i Göteborg, en romantisk weekend, semester på västkusten eller ett besök till Liseberg? Våra hotellpaket är komponerade för att du ska få en riktigt härlig vistelse hos oss i Göteborg. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Våra mest populära erbjudanden

dubbelrum classic small på eggers hotell i göteborg

Eggerspaketet

Från 1345:-/person
Kombinera en mysig hotellweekend med sköna dagar i Göteborgs city. I paketet ingår en 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Fredag & lördag
Afternoon tea på Hotell Eggers i Göteborg

Lilla London

Från 1245:-/person
Boka en övernattning mitt i "Lilla London". I detta paket ingår en engelsk drink, vår mysiga afternoon tea, övernattning och frukostbuffé.
6–7 nov
Drink & draw på Eggers hotell i göteborg - Foto av cottonbro från Pexels

Konstnärsretreat

Från 2190:-/person (1390:- dagpaket)
Vill du göra något kreativt och annorlunda, eller bara prova på att vara konstnär för ett dygn? Boka konstnärsretreat med middag, övernattning, frukost och lunch.
Övriga erbjudanden

Matinépaket

Från 1045:-/vuxen & 345:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.
champagne i hotellrum superior med balkong på eggers hotell i göteborg

Hemma på Eggers

Från 1145:-/vuxen & 500:-/barn
Streama favoritserien eller ta med dig den där boken du aldrig hinner läsa. Du får popcorn och bubbel på rummet, valfri rätt från vår à la carte-meny, övernattning och frukost.
Måndag–fredag
PureSpa på Hagabadet Drottningtorget

Eggers på Haga

Från 850:-/person
Boka en hotellövernattning hos oss tillsammans med en skön spaupplevelse på Hagabadet Drottningtorget, bara ett stenkast från oss.
"Boken om Eggers" som gåva

Historiepaket

Från 1245:-/person
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers. Ät en god middag i vår restaurang, bo i ett av våra finaste rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Petitpaket

Från 1045:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.

Sköna söndag

Från 1145:-/person
Njut av stillheten som råder en söndag i Göteborg. Övernattning med charkbricka och vin. Välj till spa på Hagabadet för en extra skön vistelse.
25 NOV–22 DEC
Jul i lobbyn på hotell Eggers i Göteborg

Julbordspaket

Från 1345:-/person
Välkommen till ett stämningsfullt och julpyntat Hôtel Eggers. Njut av vårt omtyckta och klassiska julbord, en övernattning och vår goda frukostbuffé.

Nyårspaket

Från 2295:-/person
Nyårsfirandet på Hôtel Eggers är en omtyckt tradition. Fira med afternoon tea, nyårssupé, underhållning och mousserande vin vid tolvslaget.
9 okt & 13 nov
skaldjur med champagne på hotell eggers restaurang i göteborg

La belle époque

Från 1350:-/person (665:- enbart middag)
Gör som i Paris under "la belle époque" – låt skaldjur och vin flöda till toner av vacker pianomusik. Middag med skaldjursplatå, övernattning och frukost.
Fredag & lördag
ostron i restaurang på hotell eggers i göteborg

Romantikpaket

Från 1345:-/person
Njut av en romantisk hotellnatt i Göteborg med mousserande vin, ostron och 3-rättersmiddag i vår anrika restaurang.
23 okt & 20 nov – FULLBOKAT
Smoke rings sisters

Jazzpaket

Från 1535:-/person (940:- enbart middag)
Jazz- och swingtrion Smoke Rings Sisters slår klackarna i taket i en musikalisk tidsresa. Middag, underhållning, övernattning och frukost. Går även att boka enbart middag & show.
Champagnefrukost roomservice Hotell Eggers

Bröllopsnatt

Från 1145:-/person
Fira bröllopsdagen eller första natten som gifta i ett av våra finaste rum. Champagne och choklad på rummet vid ankomst, champagnefrukost och utcheckning lite senare.