Erbjudande konferens

Början på året är ofta en tid då mycket ska beslutas och planeras. Det kan vara en god idé att mötas på bortaplan och kläcka nya idéer. Passa på under februari, då vi bjuder på en spännande aktivitet för din grupp!

Boka konferens – vi bjuder på en aktivitet

Boka ett av nedan konferenspaket så bjuder vi på en aktivitet. Erbjudandet gäller vid bokning av dagkonferens för minst fem personer, 10–28 februari 2020 och i mån av plats.  Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hotellrum executive på eggers hotell i göteborg

Konferens med helpension

Konferera hela dagen och avsluta med en övernattning. I vårt paket med helpension ingår logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika samt middag.
Konferens kajutan lokal på hotell eggers i göteborg

Dagkonferens

Ibland räcker det att byta miljö, bara över dagen. En konferens utan långa resor och utan övernattning. I paketet ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Välj en av aktiviteterna nedan:

En sann historia sedan 1859

Historisk visning

Hôtel Eggers öppnade 1859 och är Sveriges tredje äldsta hotell som är i drift och som numera är K-märkt. Det finns en mängd historier och människor som har passerat detta hotell genom åren. Välkommen på en historisk visning för att lära er mer om historien, människorna och årtalen!
Prova goda drycker
restaurang på hotell eggers i göteborg

Dryckesprovning

Låt er guidas i dryckens värld och ta med konferensgruppen på en intressant reseskildring genom druvornas förlovade länder där ni doftar och smakar er fram. En förträffligt bra aktivitet för hela gruppen innan middagen.

Boka och få en gratis aktivitet

Kontakta oss

Fyll i formuläret med uppgifter och datum för ditt kommande möte samt skriv vilken av aktiviteterna du önskar boka. Vi återkopplar med förslag på upplägg och prisuppgift inom 24 timmar på vardagar.

Magdalena konferens - Personal på eggers hotell i göteborg

Magdalena Törnkrantz

Möte- & eventavdelningen
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.