torsdag 18 maj

Boksignering med Fru Vintage

Torsdag den 18 maj får vi besök av Marlene Agemo som signerar sin nya bok Att följa sitt hjärta. Marlene driver sedan många år sin plattform Fru Vintage som inkluderar blogg, Instagram, podden 11-kaffe med Fru Vintage och sitt eget kaffe-märke Fru Vintage 11-kaffe.

Information

Tid: 18 maj 2023 kl. 10.30

Plats: Drottningsalen på Hôtel Eggers

Fru Vintage bok Att följa sitt hjärta

Om boken "Att följa sitt hjärta"

I maj släpper Marlene sin allra första bok Att följa sitt hjärta. En kreativ uppmuntran, med många vackra bilder, att våga gå mot strömmen och följa det som pockar i hjärtat.

Vi får en kort presentation av boken och möjlighet att få den signerad. Självklart finns det möjlighet att köpa boken och även Fru Vintage 11-kaffe.

Välkommen!

Relaterade erbjudanden:
Petits i restaurangen på Hotell Eggers

Les Petits

Från 1145:-/person
Dröm dig bort till sekelskiftets Paris ett dygn. Njut av ett glas vin och goda smårätter "petits" i vår unika miljö. I paketet ingår övernattning och frukostbuffé.
Biobiljett ingår
Glas med bubbel i lobbyn på hotel eggers

I filmens värld

Från 1195:-/vuxen & 400:-/barn
Hôtel Eggers har blivit lite av ett filmhotell där ett flertal filmer har spelats in. Boka vårt matinépaket och bo en natt i ett av våra vackra rum. Bubbel och biobiljett ingår.
"Boken om Eggers" som gåva
Boken om Eggers på hotellrum i Göteborg

En sann historia

Från 1495:-/vuxen & 500:-/barn
Känn dig som en celebritet hos oss på Eggers. Ät en god middag i vår restaurang, bo i ett av våra vackra rum och avnjut frukosten i restaurangen med utsikt över Drottningtorget.